Casandalus MA136

Casandalus MA136

Deze prachtige, vrijstaande en landelijk gelegen villa ligt dichtbij Alhaurin el Grande. Maar ver genoeg weg als je naar rust en privacy verlangt . Het eigen terrein is 5000 M2. Het huis heeft een grote lichtinval en is zeer ruim. De villa is voorzien van internet en satelliet tv met beperkt internationale zenders. De ruime keuken is voorzien van alle gemakken waaronder een was- en een afwasmachine. Op het grote terras bevindt zich een overdekte buitenkeuken met BBQ en vanaf het zwembadterras heb je een fantastisch uitzicht. Het zwembad is verwarmbaar. Met deze villa huur je een luxueus verblijf met 3 slaapkamers en maar liefst 4 badkamers! In een van de badkamers bevindt zich een jacuzzi. Overal in het huis is airco . Het huis is overal voorzien van verwarming en dus ook in de winter te huren. Een klein aandachtspuntje is de ietswat scheve ligging van deze villa: het huis heeft een hellingshoek van 2 %. Daardoor is het huis wellicht wat minder geschikt voor minder validen.

Boeken Alle huisjes

Faciliteiten & Activiteiten

• Nederlandssprekende beheerder 
• Dorp met winkels en supermarkten op 10 minuten afstand

• BBQ/Buitenkeuken
• Wasmachine
• Afwasmachine
• Verwarmd zwembad van 8 x 4 meter.
• Airco
• Moskee 15 min
• Halal slager 15 min 
• Strand 30 minuten

Ligging

De villa ligt bij het plaatsje Alhaurin el Grande . Het vliegveld van Malaga ligt op slechts 30 minuten rijden. Het plaatsje Alhaurin el Grande, en dus ook deze villa, ligt net buiten de drukke Costa de Sol . Ideaal om een uitstapje naar te maken, maar je hebt geen last van de drukte. Deze villa is zeer geschikt voor gezinnen met kinderen die volledige privacy zoeken. Je kunt in deze villa ongestoord genieten met de familie zonder het gevoel te hebben op de buren te moeten letten. Deze plek is door zijn unieke ligging geschikt om van de prachtige natuur te genieten, maar ligt ook op zo’n plek dat de levendige omgeving van de eerdergenoemde steden op een zeer acceptabele afstand ligt. Je vindt in de omgeving en aan de kust voldoende opties wat betreft moskeeën, halal slagerijen en halal restaurants . In de omgeving van de villa zelf zijn er ook tal van vis restaurants te vinden. 

Boeken bij Casandalus

Wanneer je boekt bij Casandalus dan boek je een halal-proof accommodatie. Casandalus selecteerd de huizen dusdanig, dat het jou en jouw familie zoveel mogelijk aan niks ontbreekt.

Van oudsher heeft Andalusië vele mogelijkheden voor moslims. Dit deels omdat dit cultureel bepaald is maar ook omdat Andalusië nog altijd vele islamitische inwoners kent. Je zult dan ook versteld staan van het  brede aanbod van halal  restaurants in de kuststeden. 


Boeken