Casandalus MA109

Casandalus MA109

Dit prachtige huis uit 1992 is gebouwd in Noord Europese stijl met materiaal van topkwaliteit. Het huis is landelijk gelegen en geheel vrijstaand en beschikt over twee verdiepingen. Een apart detail is dat de benedenverdieping gedeeltelijk in de heuvels is gebouwd. Op de benedenverdieping bevinden zich de 3 slaapkamers en de twee badkamers. Een slaapkamer is voorzien van airco. Alle slaapkamers hebben openslaande deuren naar buiten en verwarming.  Via een trap naar boven kom je in de woonkamer met mooie ruime open keuken. De woonkamer heeft een mooie open haard. Het gehele huis is goed geïsoleerd en samen met de door het hele huis aangelegde verwarming zorgt dit ervoor dat het in deze villa ook in de winter goed toeven is. ER is altijd en plek in of uit de zon te vinden, omdat er verschillende terrassen zijn. Voor de kinderen zijn er veel spellen aanwezig en zelfs een heuse tafeltennistafel ontbreekt hier niet!  Het zwembad is via een trap vanaf het terras te bereiken. Omdat het huis in een tuin van 1000 m2 ligt heb je er volledige privacy. Vanuit de tuin heb je en magnifiek uitzicht op de fruitboomgaard van wel 2500 m2. Deze is te bereiken via een privé weggetje. Uiteraard is het toegestaan dat je hier fruit plukt voor eigen gebruik. Ook wat fruit mee naar huis nemen is geen enkel bezwaar en houdt je vakantiegevoel nog wat langer vast. In de avond kunnen het zwembad en de terrassen worden verlicht.  Je kunt dus heerlijk in de avond gebruik maken van de aanwezige BBQ!

Zoek en boek Alle huisjes

Faciliteiten & Activiteiten

 • Nederlandssprekende beheerder
 • Internet
 • Satelliet tv met beperkt Nederlandse zenders
 • BBQ
 • Wasmachine
 • Afwasmachine
 • Winkels op 10 minuten afstand
 • Strand op minder dan 30 minuten
 • Omheind zwembad
 • Airco
 • Fruitboomgaard

Ligging

Deze prachtige villa ligt in een door UNESCO beschermd natuurgebied genaamd Sierra de las Nieves en is mooie uitvalsbasis naar steden zoals Sevilla, Granada en Cordoba. Dit gebied is zeer geschikt voor een vakantie in de zomer als in de winter en biedt ook alle mogelijkheden om te overwinteren. Het vliegveld ligt op zo’n drie kwartier rijden. Deze plek is door zijn unieke ligging geschikt om van de prachtige natuur te genieten, maar ligt ook op zo’n plek dat de levendige omgeving van de eerder genoemde steden op een zeer acceptabele afstand ligt.

Boeken bij Casandalus

Wanneer je boekt bij Casandalus dan boek je een halal-proof accommodatie. Casandalus selecteerd de huizen dusdanig, dat het jou en jouw familie zoveel mogelijk aan niks ontbreekt.

Van oudsher heeft Andalusië vele mogelijkheden voor moslims. Dit deels omdat dit cultureel bepaald is maar ook omdat Andalusië nog altijd vele islamitische inwoners kent. Je zult dan ook versteld staan van het  brede aanbod van halal  restaurants in de kuststeden. 

Boeken