Casandalus MA102

Casandalus MA102

Deze opvallende, pas gebouwde villa ligt op een terrein met fruitboomgaarden. De oppervlakte van het terrein is 400m2 en het huis is vrijstaand en biedt volledige privacy. De villa heeft een zit-slaapkamer en 1 slaapkamer en biedt zo ruimte aan 2-4 personen. De slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kastenwand. De open keuken is volledig ingericht. Dit huis is volledig voorzien van verwarming en daardoor ook zeer geschikt om in te overwinteren of voor een wintervakantie. In de winterperiode kun je gebruik maken van het centraal op het complex gelegen verwarmde zwembad. Bij de villa zelf bevindt zich uiteraard ook een zwembad; dit ligt op een heerlijk  zonnig deel van het terras in volledige privacy (omringd door een muur) en is voorzien van heerlijke ligbedden. Op het verhoogde deel van het terras bevinden zich prachtige pergola’s. Op dit plekje kun je heerlijk van de schaduw en het mooie uitzicht genieten. Ook bevindt zich op deze plek een BBQ. Heel apart aan deze villa is dat je in de maanden oktober tot mei onbeperkt fruit kan plukken uit de boomgaard. Dit fruit mag je ook mee naar huis nemen.

Deze villa is ook samen te huren met Casandalus MA101. Deze twee villa’s vormen een gebouw, maar zijn volledig afzonderlijk te gebruiken. Ideaal dus als je met meerdere gezinnen vakantie viert. Maar als je een van de twee wilt huren, zal de andere villa niet verhuurd worden, zodat jullie privacy gewaarborgd blijft.|

Zoek en boek Alle huisjes

Faciliteiten & Activiteiten

  • Nederlandstalige beheerder
  • Airco
  • Wasmachine
  • Zwembad omheind
  • BBQ
  • Winkels op 10 minuten
  • Strand op 30 minuten
  • Internet
  • Satelliet tv (beperkt Nederlandstalige zenders

Ligging

De villa ligt bij het plaatsje Alhaurin de la Torre en is vrijstaand. Dit prachtige huis is omringd door subtropische bloemen en bomen met vele fruitsoorten en zorgen zo voor volledige privacy. Het gehele terrein is  bijna 10000 m2 en bevat heel veel fruitbomen. Het vliegveld van Malaga ligt op slechts 20 minuten rijden. Het plaatsje Alhaurin de la Torre, en dus ook deze villa, ligt net buiten de drukke Costa de Sol. Ideaal om een uitstapje naar te maken, maar je hebt geen last van de drukte. Dit gebied is zeer geschikt voor een vakantie in de zomer als in de winter en biedt ook alle mogelijkheden om te overwinteren.

Boeken bij Casandalus

Wanneer je boekt bij Casandalus dan boek je een halal-proof accommodatie. Casandalus selecteerd de huizen dusdanig, dat het jou en jouw familie zoveel mogelijk aan niks ontbreekt.

Van oudsher heeft Andalusië vele mogelijkheden voor moslims. Dit deels omdat dit cultureel bepaald is maar ook omdat Andalusië nog altijd vele islamitische inwoners kent. Je zult dan ook versteld staan van het  brede aanbod van halal  restaurants in de kuststeden. 

Boeken